Verhalen uit het onderwijs

Geef jij straks les op een basisschool in Amsterdam?

16 May 2022

Amsterdam: de stad van de authentieke grachtengordels, de wereldberoemde nachtwacht en het prachtige vondelpark. Sta jij straks in deze metropool voor de klas? De laatste jaren wordt Amsterdam steeds aantrekkelijker voor jonge gezinnen. Hierdoor is er een grote vraag ontstaan naar leerkrachten in het Amsterdamse basisonderwijs. A’DAM Onderwijs biedt ondersteuning in het plaatsen van leerkrachten op een betaalbare manier. Wil jij werken op een basisschool in Amsterdam?

Wij zijn A’DAM Onderwijs 

A’DAM Onderwijs kijkt samen met Amsterdamse besturen voor openbaar onderwijs naar oplossingen voor het inzetten van onderwijstalent op 110 basisscholen in Amsterdam. Wij streven naar een goede match tussen de leerkrachten en de scholen waar we de leerkrachten plaatsen. Het kan gaan om plaatsingen voor korte en langdurende vervangingen, maar ook formatieve plekken behoren tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten zich echt thuis voelen op de school waar ze geplaatst worden. Een goede match met de klas resulteert uiteindelijk in beter onderwijs en de groei van een hele generatie. En daar heeft iedereen profijt van.  

Een school die bij je past 

Amsterdam heeft een zeer gevarieerd scholenaanbod en wij snappen als geen ander dat het vinden van een passende school wel eens lastig kan zijn. Daarom laat A’DAM Onderwijs jou graag kennis maken met de verschillende onderwijsconcepten. Als invalleerkracht kan jij ervaring opdoen en nemen wij je op in onze vaste of flexibele pool. Veel van onze vervangers stromen na een tijdje door naar een vaste baan op één van onze scholen. Zo staan we samen sterk!

Een hechte community

Amsterdam heeft leraren veel te bieden. Allereerst natuurlijk een baan in een uitdagende omgeving waarin je leerlingen begeleidt en motiveert. Op onze Amsterdamse basisscholen vind je gemakkelijk een locatie die past bij jouw talent, ambitie en visie. Onze leerlingen zijn zeer divers qua ontwikkeling en behoeften. Maar Amsterdam heeft meer te bieden. Je vindt er namelijk een actieve en betrokken leraren community. De Amsterdamse klas organiseert het hele jaar bijeenkomsten en evenementen rondom actuele thema’s in het onderwijs. Een mooi initiatief om kennis en ervaring te delen met jou mede leerkrachten. Maak jij straks het verschil voor een klas vol enthousiaste leerlingen?

Ben jij het onderwijstalent dat wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar jou! Of je starter, ervaren of gepensioneerd bent. Je bent van harte welkom bij A'DAM Onderwijs. Door ons ruime aanbod vind je bij ons altijd een basisschool waar jij je thuis voelt. Klinkt het werken op een basisschool in Amsterdam jou als muziek in de oren? Houd dan onze vacatures goed in de gaten en solliciteer eenvoudig online. Sta jij straks voor de klas op een basisschool in Amsterdam? 

A’DAM Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.