Werken als onderwijsassistent

Lijkt je leuk om de perfecte aanvulling te zijn voor een leerkracht? Heb je plezier in het enthousiasmeren en ondersteunen van leerlingen? Meld je dan aan als onderwijsassistent bij A’DAM Onderwijs en ga aan de slag binnen het prachtige onderwijs van Amsterdam!

Wat doe je als onderwijsassistent?

Als onderwijsassistent ondersteun je de leerkracht in het basisonderwijs bij het verrichten van onderwijsinhoudelijke taken. Zo begeleid je individuele leerlingen of kleine (sub)groepen binnen de klas. Je zorgt voor inspiratie, corrigeert waar nodig en assisteert bij het groepswerk. Daarnaast lever je een praktische/organisatorische bijdrage aan het klassenmanagement en signaleert en bespreekt bijzonderheden met de leerkracht.

Wat heb je nodig?

Als onderwijsassistent ben je in het bezit van een diploma mbo 4 Pedagogisch werk richting onderwijsassistent. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Vaktechnische kennis van didactische en pedagogische toepassingen in het basisonderwijs.
  • Bekendheid met groepsprocessen.
  • Vaardigheid in het omgaan met en corrigeren van gedrag van leerlingen.
  • Vaardigheid in het organiseren van groepjes in de klassensituatie.
  • Vaardigheid in het uitvoeren van praktische/organisatorische werkzaamheden.
  • Vaardigheid in het samenwerken met collega’s en ouders.
  • Enthousiasme en flexibiliteit.

Beschikbare vacatures onderwijsassistent

Hier vind je alle openstaande vacatures. Staat jouw ideale baan er niet tussen? Houd de website dan in de gaten.

Bekijk hier de vacatures

Over A’DAM Onderwijs

A’DAM Onderwijs is onderdeel van de scholen binnen het openbaar onderwijs van Amsterdam en verantwoordelijk voor het invullen van alle tijdelijke en vaste opdrachten. Hierdoor hebben wij altijd veel en interessante vacatures beschikbaar. Onze locaties liggen door heel Amsterdam, wat ons aanbod divers maakt. Door je aan te sluiten bij A’DAM Onderwijs ben je verzekerd van afwisselend werk met de zekerheid van een aanstelling volgens de onderwijs CAO.

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A'DAM Onderwijs.

A’DAM Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.