Wij zijn A’DAM Onderwijs

A’DAM Onderwijs is als onderdeel van de Amsterdamse schoolbesturen verantwoordelijk voor het invullen van de invalverzoeken op de scholen. Wij zijn dus dagelijks op zoek naar leerkrachten en ander onderwijstalent die tijdelijk op een school kunnen invallen. Dit kan gaan om vervangingen voor korte, maar ook langere periodes.

Leerkracht Amsterdam

Groot scholenaanbod

Met een groot scholenaanbod blijven wij altijd voor je kijken naar passende invalverzoeken als een vervanging voor jou afloopt. Ben je op zoek naar een formatie plek dan kunnen wij je in contact brengen met de besturen en scholen waar wij voor werken.

Wij werken samen met:

Uitgelichte vacatures

A’DAM Onderwijs is als onderdeel van de Amsterdamse schoolbesturen verantwoordelijk voor het invullen van de invalverzoeken op de scholen.

beeldmerk

Wij zijn A’DAM Onderwijs!

Samen met Amsterdamse besturen zoeken wij naar oplossingen voor het inzetten van onderwijstalent op de openbare scholen voor primair onderwijs. Dit kan gaan om oplossingen voor korte en langdurende vervangingen, maar ook om formatie plekken. Amsterdam heeft een zeer gevarieerd scholenaanbod en wij snappen als geen ander dat het vinden van een passende school dan ook wel eens heel lastig kan zijn.

Meer over ons

8
Besturen
124
Scholen
34.000+
Leerlingen
"A’DAM biedt mij de mogelijkheid om als invaller te werken en ook mijn eigen agenda te bepalen. Wanneer ik vrij wil zijn ben ik even niet beschikbaar voor invalopdrachten. Ik heb al meerdere leuke klussen gedaan en veel scholen kunnen bekijken."
Invalleerkracht
"Via A’DAM Onderwijs krijg ik verschillende mogelijkheden en ook zelf de kans om te kijken wat goed bij mij past. Er valt nog genoeg te ontdekken in Amsterdam."
Invalleerkracht
"De afwisseling en het onverwachte maakt dat ik als invalleerkracht werk. Op deze manier ontwikkel ik mijn pedagogische skills snel en ontdek ik welke school er bij mij past."
Invalleerkracht
logo