Jij & A'DAM

Heb jij hart voor het onderwijs en ben je op zoek naar een baan op een basisschool in Amsterdam? Met A’DAM Onderwijs krijg je de kans om kennis te maken met het onderwijs in onze hoofdstad. Wij zijn geen commercieel recruitmentbureau. Wij zijn er écht voor het onderwijs. Wij werken samen met maar liefst 110 Amsterdamse scholen en daar zit er gegarandeerd één tussen die bij jou past! Tijdelijk of vast, fulltime of parttime: samen vinden we de ideale functie voor jou.

Voor flexibel werken binnen het openbaar primair onderwijs in Amsterdam

Meester Jesper over werken in het onderwijs

“Het onderwijs heeft al een tijd een imagoprobleempje. Dat merkte ik al toen ik de pabo ging doen. Vrienden deden daar toch een beetje lacherig over: lekker kwart over drie klaar, veel vakantie, beetje knippen en plakken… En de laatste tijd is er natuurlijk veel te doen over de hoge werkdruk, de stroeve Cao-onderhandelingen, enzovoort. Ik vind dat aan de ene kant jammer. Want tuurlijk, het is belangrijk om de druk op leerkrachten goed in de gaten te houden. En zeker, er kan best geld bij. Maar er is ook zoveel moois te melden over het onderwijs. Ja, we zijn om kwart over drie klaar. Lekker toch? En we hebben inderdaad veel vakantie. Superfijn! Maar het onderwijs is zoveel meer.” 

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures


 

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A'DAM Onderwijs.

A’DAM Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.