Vacatures in het onderwijs in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een baan in het onderwijs in Amsterdam, maar ben jij er nog niet uit welke school of groep bij jou past? Met A’DAM Onderwijs krijg je de kans om kennis te maken met het onderwijs in onze hoofdstad. En je kan alle kanten op. Of het nu gaat om vast werk of flexibel werk, A’DAM Onderwijs heeft de vacatures die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Vast of flexibel werken in Amsterdam

Er zijn maar liefst 110 Amsterdamse scholen aangesloten bij A’DAM Onderwijs. Wij hebben vacatures in basis-, speciaal basis en speciaal onderwijs in Amsterdam die echt het verschil maken. Flexibel of vast: jij kiest. Ben je op zoek naar flexibiliteit en vrijheid? Dan is flexibel werken via A’DAM Onderwijs echt iets voor jou. Beheer je eigen agenda en bepaal zelf hoeveel en waar je wilt werken. Liever meer zekerheid? Dan kun je bij ons als vaste vervanger aan de slag. Je krijgt de kans om meerdere scholen van binnen te zien, maar je kunt ook kiezen voor werken op één school. Op onze website ontdek je al onze functies

Binnenkort klaar met de PABO?

Ben je binnenkort klaar met de PABO en kun je niet wachten om in het onderwijs in Amsterdam te gaan werken? Bij A’DAM Onderwijs vind je direct een leuke baan. Door te starten als invalleerkracht krijg je de kans om door te stromen naar een plek op één van onze 110 scholen. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A'DAM Onderwijs.

A’DAM Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.