Alle vacatures

Leerkracht SO cluster 3 tot de zomervakantie Amsterdam

Solliciteer direct

Wij zoeken per direct een leerkracht die tot de zomervakantie beschikbaar is voor deze leuke groep binnen het cluster 3 onderwijs! Je staat samen met een onderwijsassistent voor de klas. Interesse? Lees snel verder!

Wat ga je doen

Op deze SO cluster 3 school kan jij tot de zomervakantie aan de slag in een bovenbouwklas (11-13 jaar). De huidige leerkracht is ziek uitgevallen waardoor de school voor de laatste weken hard op zoek is naar een leerkracht tot de zomervakantie. Wellicht is er na de zomervakantie mogelijkheid om te blijven.

De klas bestaat uit 9 leerlingen en je staat samen met een onderwijsassistent voor de groep. Cluster 3 onderwijs is er voor leerlingen die zeer moeilijk lerend zijn, een lichamelijk en/of verstandelijke beperking hebben of langdurig ziek zijn. Er is verschillende extra begeleiding in de school aanwezig om de leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. De school vindt het belangrijk om de leerlingen extra kennis te laten maken met sport, cultuur en organiseert bijzondere evenementen.

Je kan voor 32-40 uur aan de slag. Wanneer je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent maken we ook graag kennis met jou. Laat je CV achter via onze website en dan nemen we snel contact met je op.

Wie zijn wij

A’DAM Onderwijs is opgericht door openbare schoolbesturen in Amsterdam en we ondersteunen het openbaar onderwijs met vervangingsaanvragen. Iedere dag staan wij in contact met de locaties van de acht schoolbesturen waar wij voor werken. Niet als commerciële partij maar echt als onderdeel van de ruim 120 locaties in Amsterdam. Samen zoeken wij naar oplossingen voor de tijdelijke aanvragen. Dit kan gaan om daginval, maar ook om lange vervangingen.

Wat breng je mee

 • Pabo-diploma (harde eis);
 • Ervaring binnen het SO is een pré maar geen eis;
 • Affiniteit met de omschreven doelgroep;
 • Beschikbaar tot de zomervakantie voor minimaal 24 uur per week.

Wat bieden wij

 • Een mooie opdracht tot de zomervakantie (en wellicht langer!) binnen het speciaal onderwijs;
 • Persoonlijk contact en de optie tot verschillende interessante opdrachten zonder tussenkomst van een commerciële partij;
 • Wanneer jouw opdracht afloopt kijken we samen verder naar een nieuwe opdracht;
 • Voorwaarden en salaris conform CAO PO.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Het sollicitatieproces

 1. Een leuke vacature gezien? Solliciteer dan hier via de website of neem contact op.
 2. Vinden wij ook dat de vacature bij je past? Dan leren we je graag beter kennen in een persoonlijk intakegesprek.
 3. Ziet de opdrachtgever ook een match? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 4. Aangenomen? Welkom bij A’DAM Onderwijs.

Helaas geen vergelijkbare vacatures gevonden.

Wij werken samen met:

logo