Werken als leerkracht in Amsterdam

Vind je het leuk om voor de klas te staan en ben je gedreven om je kennis over te brengen op je leerlingen? A’DAM Onderwijs is op zoek naar professionele en gemotiveerde leerkrachten om het onderwijs in onze hoofdstad naar een hoger niveau te tillen!

Wat doe je als leerkracht?

Als leerkracht draag je kennis en bekwaamheid over aan leerlingen. Je organiseert lessen en bereidt ze gedegen voor. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het geven van de lessen. Op een manier die past bij de school waar je voor werkt. Ook heb je een coachende rol voor je leerlingen en help je ze te motiveren en bij te sturen waar nodig. Tot je taken horen ook zaken als vergaderen, oudercontact en toetsen nakijken.

Wat heb je nodig?

  • Enthousiasme en actieve uitstraling
  • Flexibel
  • Kunnen differentiëren

Bekijk de vacatures!

 

Over A’DAM Onderwijs

A’DAM Onderwijs is als onderdeel van de Amsterdamse schoolbesturen verantwoordelijk voor het invullen van de invalverzoeken op de scholen. Wij zijn dus dagelijks op zoek naar leerkrachten en ander onderwijstalent die tijdelijk op een school kunnen invallen. Dit kan gaan om vervangingen voor korte, maar ook langere periodes.

beeldmerk

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A’DAM Onderwijs.

Contact opnemen

Wij werken samen met:

logo