Over A’DAM Onderwijs

A’DAM Onderwijs is als onderdeel van de Amsterdamse schoolbesturen verantwoordelijk voor het invullen van de invalverzoeken op de scholen. Wij zijn dus dagelijks op zoek naar leerkrachten en ander onderwijstalent die tijdelijk op een school kunnen invallen. Dit kan gaan om vervangingen voor korte, maar ook langere periodes. Met een groot scholenaanbod blijven wij altijd voor je kijken naar passende invalverzoeken als een vervanging voor je stopt. Ben je op zoek naar een formatie plek dan kunnen wij je in contact brengen met de besturen waar wij voor werken.

Groot scholenaanbod

Met een groot scholenaanbod blijven wij altijd voor je kijken naar passende invalverzoeken als een vervanging voor jou afloopt. Ben je op zoek naar een formatie plek dan kunnen wij je in contact brengen met de besturen en scholen waar wij voor werken.

beeldmerk

Onze kernwaarden

Samen staan we sterk! Dat is de kracht van A’DAM Onderwijs en we doen het echt samen. Daarnaast vind je bij ons dagelijks de volgende kernwaarden terug:

  • Professionaliteit
  • Groei
  • Vertrouwen

Onze medewerkers

Els van den Berg

Recruitment Consultant

Loes van Gelder

Recruitment consultant

Jort Krol

Recruitment consultent

Anne van Bohemen

Consultant

Lisanne Theeuwkens

Adviseur Opleiding en Begeleiding

Carola Vermaat

Adviseur onderwijs

Isabelle Kuipers

Adviseur onderwijs

Jasper van de Vooren

Directeur

Werken bij A’DAM Onderwijs?

Informatie & vacatures
"Dankzij A’DAM Onderwijs ervaar ik vrijheid, flexibiliteit en afwisseling in mijn werk als invalleerkracht. En niet onbelangrijk, ik kan op deze manier het beroep van leerkracht uitstekend combineren met mijn hobby"
Invalleerkracht
"A’DAM biedt mij de mogelijkheid om als invaller te werken en ook mijn eigen agenda te bepalen. Wanneer ik vrij wil zijn ben ik even niet beschikbaar voor invalopdrachten. Ik heb al meerdere leuke klussen gedaan en veel scholen kunnen bekijken."
Invalleerkracht
"Via A’DAM Onderwijs krijg ik verschillende mogelijkheden en ook zelf de kans om te kijken wat goed bij mij past. Er valt nog genoeg te ontdekken in Amsterdam."
Invalleerkracht

Werken bij A’DAM Onderwijs

Heb jij hart voor het onderwijs en de stad Amsterdam en wil jij je hiervoor inzetten? A’DAM Onderwijs groeit en zoals ons missie zegt, ‘samen staan we sterk!’ …

Meer informatie

Wij werken samen met:

logo