Samenwerken

A'DAM & Staij

A’DAM Onderwijs werkt samen met schoolbesturen in Amsterdam. Zo ook met Staij, openbaar basisonderwijs. Samen staan we sterk.

Wij zijn Staij

Wij geloven dat ieder mens het recht én het vermogen heeft om talenten tot bloei te laten komen. Dit draagt bij aan dagelijks geluk. Staij is veel meer dan een optelsom van openbare basisscholen in Amsterdam Oost. Wij maken talentontwikkeling bereikbaar voor iedereen. We hebben de organisatiekracht om waar te maken waar we voor staan. Elke leerling en elke collega kan zich ontplooien op een manier die past.

Onze waarden

Elke school heeft een eigen karakter, en toch delen we drie waarden die belangrijk zijn voor de hele organisatie. Het zijn eigenschappen die ons typeren. Het is de basis voor hoe we naar onderwijs kijken en hoe we de dingen organiseren. Hoe we met elkaar omgaan en onszelf ontwikkelen.

  • Zorgzame verbinder
  • Vindingrijke eigendenkers
  • Ambitieuze vakmensen

Werken bij Staij

Aan de slag in een organisatie waar het draait om ‘talent is overal’? Voor collega’s bieden we allerlei handvatten voor groei zoals de Opleidingsschool, het Coachingshuis, leernetwerken, participatie in wetenschappelijk onderzoek, studiedagen, events en studiereizen, IKC ontwikkeling en de ontwikkeling van nieuwe scholen.

beeldmerk

Missie A’DAM Onderwijs

Wij van A’DAM Onderwijs staan iedere dag in contact met de scholen van de schoolbesturen waar wij voor werken. Niet als commercieel bureau, maar echt als onderdeel van de ruim 120 locaties. Samen met hen zoeken wij naar oplossingen voor de vervangingsverzoeken. Dit kan gaan om daginval, maar ook om lange vervangingen.

Meer over A’DAM

Wij werken samen met:

logo