Samenwerken

A'DAM & Zonova

A’DAM Onderwijs werkt samen met schoolbesturen in Amsterdam. Zo ook met Stichting Zonova. Samen staan we sterk.

Wij zijn Zonova

Zonova vormt het bestuur van 19 basisscholen in Amsterdam Zuidoost. Met zo’n 650 collega’s verzorgen deze basisscholen het onderwijs voor ongeveer 5100 leerlingen. Iedere basisschool heeft een eigen identiteit, maar met allemaal dezelfde overtuiging: dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. We staan midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, de ouders en de scholen. Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen.

Werken bij Zonova

Elke dag werken we bij Zonova vol toewijding aan onze missie: het verschil maken voor kinderen in Amsterdam Zuidoost. Met ons bevlogen team bieden we nieuw perspectief en gaan we van de gebaande paden, zodat kinderen het beste uit zichzelf halen.

Bij Zonova zijn verschillende scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Van Dalton- tot Steve Jobs-school, van Kunstmagneet- tot Sportactieve school, van Vreedzame school tot school voor speciaal basisonderwijs. We staan midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, ouders en scholen. Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen.

Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te vergroten. Daarnaast staan teams van intern begeleiders, vakdocenten, onderwijskundig coaches en assistenten klaar om de leerkrachten te ondersteunen.

beeldmerk

Missie A’DAM Onderwijs

Wij van A’DAM Onderwijs staan iedere dag in contact met de scholen van de schoolbesturen waar wij voor werken. Niet als commercieel bureau, maar echt als onderdeel van de ruim 120 locaties. Samen met hen zoeken wij naar oplossingen voor de vervangingsverzoeken. Dit kan gaan om daginval, maar ook om lange vervangingen.

Meer over A’DAM

Wij werken samen met:

logo