Samenwerken

A'DAM & VierTaal

A’DAM Onderwijs werkt samen met schoolbesturen in Amsterdam. Zo ook met Stichting VierTaal. Samen staan we sterk.

Wij zijn VierTaal

Stichting VierTaal verzorgt onderwijs voor leerlingen die slechthorend zijn en/of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben. Zeven (speciaal primair en voortgezet onderwijs) scholen en vier ambulante diensten werken daarbij intensief samen. Ieder kind, met elke godsdienst of levensbeschouwing, is bij ons welkom.

Bij VierTaal staat de leerling centraal. De leerling krijgt onderwijs en begeleiding van professionals dichtbij. Zij worden bijgestaan door onderwijsondersteunende collega’s. Iedereen draagt bij vanuit zijn of haar expertise en talenten. De begrippen kiezen, maken en delen lopen als een rode draad door ons onderwijs.

Gelijke kansen door verschil te maken, dat is de missie van VierTaal. Wij bereiden leerlingen zo goed mogelijk voor op hun deelname in de maatschappij. Dit doen we door hen te helpen bij de ontwikkeling van taal- en communicatieve vaardigheden. Maar ook door bijvoorbeeld te werken aan zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Volwaardige participatie is waar we het allemaal voor doen en daarom bewegen we steeds meer naar inclusief (en thuisnabij) onderwijs.

Werken bij Viertaal

Ben je ambitieus, nieuwsgierig en hou je van een uitdaging? Je hebt een professionele houding en wil je verder ontwikkelen? Of juist net afgestudeerd en wil je graag bij ons starten met je carrière in het onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

beeldmerk

Missie A’DAM Onderwijs

Wij van A’DAM Onderwijs staan iedere dag in contact met de scholen van de schoolbesturen waar wij voor werken. Niet als commercieel bureau, maar echt als onderdeel van de ruim 120 locaties. Samen met hen zoeken wij naar oplossingen voor de vervangingsverzoeken. Dit kan gaan om daginval, maar ook om lange vervangingen.

Meer over A’DAM

Wij werken samen met:

logo