Samenwerken

A'DAM & STWT

A’DAM Onderwijs werkt samen met schoolbesturen in Amsterdam. Zo ook met STWT: Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden. Samen staan we sterk.

Wij zijn STWT

Bij Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden (STWT) leren we voor het leven. We leren van en met elkaar, we luisteren, leggen de verbinding en nemen verantwoordelijkheid. We bouwen op elkaars krachten en erkennen elkaars verschillen. Zo verbeteren we ons onderwijs, elke dag een beetje meer. Onze 16 scholen in Amsterdam Nieuw-West zijn voortdurend in beweging.

Werken bij STWT

Bij Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden staan we voor het beste uit ieder kind. En dat vraagt om gedreven, enthousiaste en professionele mensen. Daarom staan we open voor wat onze medewerkers te bieden hebben en geven we alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn trots op ons personeel en daarom bieden wij een aantrekkelijk werkklimaat, niet alleen voorwaarden scheppen, maar ook kansen! Daarom staan scholing en ontwikkeling bovenaan onze prioriteitenlijst. Zodat iedereen zich kan ontwikkelen tot een hoogwaardige professional. Een professional die verantwoordelijkheid neemt, en ook verantwoording aflegt. De stem van de leerkracht is daarom de basis voor ons strategisch beleidsplein 2019-2023.

beeldmerk

Missie A’DAM Onderwijs

Wij van A’DAM Onderwijs staan iedere dag in contact met de scholen van de schoolbesturen waar wij voor werken. Niet als commercieel bureau, maar echt als onderdeel van de ruim 120 locaties. Samen met hen zoeken wij naar oplossingen voor de vervangingsverzoeken. Dit kan gaan om daginval, maar ook om lange vervangingen.

Meer over A’DAM

Wij werken samen met:

logo