Werken als leerkracht in Amsterdam

Flexibel werken

Wil je aan de slag binnen het onderwijs van Amsterdam en hecht je veel waarde aan flexibiliteit en vrijheid? Dan is flexibel werk via A’DAM Onderwijs echt iets voor jou. Je beheert je eigen agenda en je bepaalt zelf hoeveel en waar je wilt werken.

Flexibel werk voor langere periodes

Je gaat aan het werk als vervanger voor een periode van minimaal vier weken. Dat heeft als voordeel dat je de school goed leert kennen en vice versa. Je hebt zelf de regie over wanneer je werkt en hoeveel uren je maakt. Je salaris is afhankelijk van het gewerkte aantal uur volgens de CAO PO.

Flexibel werk voor kortere periodes

Een korte periode kan variëren tussen 1 dag en ca. 6 weken. Flexibiliteit is daarom heel belangrijk. Je krijgt de kans om veel scholen van binnen te bekijken en te laten zien wat je in huis hebt. Je salaris is afhankelijk van het gewerkte aantal uur volgens de CAO PO.

Vacatures bekijken

A'DAM Onderwijs
beeldmerk

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A’DAM Onderwijs.

Contact opnemen

Wij werken samen met:

logo