Pabo student

Pabo student en werken in Amsterdam?

Ben jij binnenkort klaar met de PABO en zoek je het avontuur in Amsterdam? Bij ons vind je direct een prachtige baan! Via een periode van korte en/of langdurende vervangingen krijg je de kans om door te stromen naar een plek op één van onze 120 scholen. Een ideale kans om het onderwijs in Amsterdam te leren kennen.

Ligt jouw toekomst in Amsterdam?

In onze selectie hebben wij plaats voor enthousiaste pabo studenten die bij een van onze besturen een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste aanstelling krijgen. Liever meer vrijheid? Dan kan je ook als ‘losse’ vervanger voor een korte en/of langere periodes op onze scholen worden ingezet. Voor bijna al onze vervangers, los of vast, geldt dat zij na een tijdje vaak een vaste plek vinden op één van onze scholen.

LIO-stageplek

Ook als je een LIO-stageplek zoekt, zijn er veel mogelijkheden om dat op één van de openbare scholen in Amsterdam te doen. Op deze manier kun je alvast sfeer proeven en ervaring opdoen in het Amsterdamse onderwijs.

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A’DAM Onderwijs.

Contact opnemen

Wij werken samen met:

logo