Alle vacatures

Leerkracht Daltononderwijs Amsterdam Zuid

Solliciteer direct

Deze daltonschool zoekt na de zomervakantie een leerkracht die in ieder geval tot de kerstvakantie inzetbaar is voor groep 6. Heb jij interesse? Laat jouw CV achter!

Wat ga je doen?

In verband met ziektevervanging zoekt deze school in Amsterdam Zuid een leerkracht die deze groep 6 een aantal maanden les wil geven. Het gaat om de periode van september 2024 tot de kerstvakantie. Het betreft een openbare basisschool en de school vormt een afspiegeling van de wijk. Iedereen is welkom en er is respect voor de verschillende afkomsten en achtergronden. Op deze school wordt onderwijs gegeven volgens de kernwaarden van Dalton. Dit houdt in dat er extra aandacht is voor samenwerken, vrijheid en verantwoordelijkheid, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie. Er wordt de leerlingen van jongs af aan geleerd om een nieuwsgierige en onderzoekende houding aan te nemen.

Natuurlijk is het mooi als je ervaring hebt met daltononderwijs maar dat is geen harde eis. De school zoekt een leerkracht die fulltime inzetbaar is in de periode september 2024 tot de kerstvakantie. Wanneer jij in de genoemde periode minimaal 24 uur beschikbaar bent is dit ook een optie.

Interesse gekregen? Laat jouw CV achter via de website. Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking met je in waarin we meer vertellen over de werkwijze van A’DAM Onderwijs en deze opdracht.

Wie zijn wij

A’DAM Onderwijs is opgericht door openbare schoolbesturen in Amsterdam en we ondersteunen het openbaar onderwijs met vervangingsaanvragen. Iedere dag staan wij in contact met de locaties van de acht schoolbesturen waar wij voor werken. Niet als commerciële partij maar echt als onderdeel van de ruim 120 locaties in Amsterdam. Samen zoeken wij naar oplossingen voor de tijdelijke aanvragen. Dit kan gaan om daginval, maar ook om lange vervangingen.

Wat breng je mee

 • Je hebt een pabo-diploma (of je bent bijna klaar);
 • Je hebt affiniteit met daltononderwijs;
 • Je staat open om te leren en je hebt een proactieve houding;
 • Je bent beschikbaar in de periode september 2024 tot de kerstvakantie voor minimaal 24 uur per week;
 • Je woont in Amsterdam of omgeving.

Wat bieden wij

 • Door ons netwerk hebben wij veel verschillende opdrachten. Door een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen wij opdracht aanbieden die passen bij jouw wensen en ervaring;
 • Verschillende opties, zonder tussenkomst van een commerciële partij;
 • Persoonlijk contact en begeleiding op maat;
 • Voorwaarden en salaris conform CAO PO.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Het sollicitatieproces

 1. Een leuke vacature gezien? Solliciteer dan hier via de website of neem contact op.
 2. Vinden wij ook dat de vacature bij je past? Dan leren we je graag beter kennen in een persoonlijk intakegesprek.
 3. Ziet de opdrachtgever ook een match? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 4. Aangenomen? Welkom bij A’DAM Onderwijs.

Helaas geen vergelijkbare vacatures gevonden.

Wij werken samen met:

logo