Alle vacatures

Leerkracht speciaal basisonderwijs Amsterdam Nieuw-West

Solliciteer direct

Deze speciaal basisonderwijs locatie is op zoek naar een leerkracht die zich voor langere tijd aan de school wil binden. Heb je interesse? A’DAM Onderwijs vertelt je graag meer!

Wat ga je doen

De school staat in Amsterdam Nieuw-West is en op zoek naar een leerkracht die zich aan de formatie wil toevoegen. Je kunt dus voor lange tijd aan de slag op deze school! De voorkeur gaat uit naar een leerkracht voor de kleuters of groep 6/7, maar wanneer jouw voorkeur bij een andere groep ligt is dit zeker ook bespreekbaar. Het betreft een school voor speciaal basisonderwijs. Momenteel kent de school 13 klassen met zoveel mogelijk vaste groepsleerkrachten. De school zet extra in op ondersteuning op sociaal-emotioneel gebied en op extra ondersteuning bij de lesstof. De klassen zijn kleiner dan binnen het reguliere onderwijs zodat er meer aandacht gegeven kan worden aan de leerlingen.

Vanuit de gemeente Amsterdam krijgt de school extra ondersteuning op het gebied van sport en bewegen; na schooltijd worden er extra sportlessen aangeboden zodat de kinderen in een veilige omgeving kennis kunnen maken met verschillende sporten.

Het gaat om een baan voor 24-40 uur per week. Is jouw interesse gewekt en wil jij vrijblijvend kennismaken? Wij vertellen je graag meer en koppelen jou graag aan deze locatie.

Wie zijn wij

Wij van A’DAM Onderwijs staan iedere dag in contact met de scholen van de acht openbare schoolbesturen waar wij voor werken. Niet als commercieel bureau, maar echt als onderdeel van de ruim 120 locaties. Samen met hen zoeken wij naar oplossingen voor de vervangingsverzoeken. Dit kan gaan om daginval, maar ook om lange vervangingen. 

Wat breng je mee

 • Afgeronde pabo-diploma;
 • Ervaring binnen het S(b)O is een pré maar geen eis;
 • Affiniteit met leerlingen die net iets meer ondersteuning nodig hebben;
 • Je staat open voor nauwe samenwerking met jouw collega’s;
 • Je woont in Amsterdam of omgeving.

Wat bieden wij

 • De mogelijkheid om een langdurige opdracht aan te gaan op deze leuke school;
 • Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek brengen wij jouw wensen en voorkeuren in kaart zodat we een passende opdracht voor je kunnen vinden;
 • Salaris en voorwaarden conform CAO PO.

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Het sollicitatieproces

 1. Een leuke vacature gezien? Solliciteer dan hier via de website of neem contact op.
 2. Vinden wij ook dat de vacature bij je past? Dan leren we je graag beter kennen in een persoonlijk intakegesprek.
 3. Ziet de opdrachtgever ook een match? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 4. Aangenomen? Welkom bij A’DAM Onderwijs.

Helaas geen vergelijkbare vacatures gevonden.

Wij werken samen met:

logo