vakleerkracht gym in Amsterdam

Werken als vakleerkracht Gym in Amsterdam

Ben jij die sportieveling die het leuk vindt om leerlingen te motiveren met sport- en bewegingsvormen? Zie jij jezelf als iemand die uitstekend verschillende oefeningen en spelvormen kan demonstreren? Word dan vakleerkracht Gym binnen het onderwijs van Amsterdam!

Wat doe je als vakleerkracht gym?

Als vakleerkracht Gym richt je je op het motiveren en stimuleren van leerlingen in beweging, maar ook in een onderzoekende en zelfstandige leerhouding. Op basis van zelfontworpen lessen voorzien van een gevarieerd aanbod aan sport- en bewegingsvormen draag je bij aan de motorische ontwikkeling en sociale vaardigheden van de leerlingen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en bent flexibel in het kunnen aanpassen van lesstof naar de behoeften van leerlingen. Daarnaast ben je organisatorisch sterk wat van pas komt bij het opzetten van sportdagen en -toernooien.

Wat heb je nodig?

Als vakleerkracht Gym ben je in het bezit van een ALO-diploma óf een Pabo-diploma met gymbevoegdheid. Ook heb je een BHV-diploma of je bent bereid deze te behalen. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Enthousiasme en actieve uitstraling
  • Flexibel
  • Kunnen differentiëren
  • Goed kunnen plannen en organiseren
  • Duidelijke visie op bewegingsonderwijs
  • Kennis van de leerlijnen en doelen bewegingsonderwijs

Bekijk de vacatures!

 

Over A’DAM Onderwijs

A’DAM Onderwijs is als onderdeel van de Amsterdamse schoolbesturen verantwoordelijk voor het invullen van de invalverzoeken op de scholen. Wij zijn dus dagelijks op zoek naar leerkrachten en ander onderwijstalent die tijdelijk op een school kunnen invallen. Dit kan gaan om vervangingen voor korte, maar ook langere periodes.

A'DAM Onderwijs
beeldmerk

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A’DAM Onderwijs.

Contact opnemen

Wij werken samen met:

logo