Werken als leerkracht

Vind je het leuk om voor de klas te staan en ben je gedreven om je kennis over te brengen op je leerlingen? A’DAM Onderwijs is op zoek naar professionele en gemotiveerde leerkrachten om het onderwijs in onze hoofdstad naar een hoger niveau te tillen!

Wat doe je als leerkracht?

Als leerkracht draag je kennis en bekwaamheid over aan leerlingen. Je organiseert lessen en bereidt ze gedegen voor. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het geven van de lessen. Op een manier die past bij de school waar je voor werkt. Ook heb je een coachende rol voor je leerlingen en help je ze te motiveren en bij te sturen waar nodig. Tot je taken horen ook zaken als vergaderen, oudercontact en toetsen nakijken.

Wat heb je nodig?

  • Enthousiasme en actieve uitstraling
  • Flexibel
  • Kunnen differentiëren

Beschikbare vacatures leerkracht

Hier vind je alle openstaande vacatures. Staat jouw ideale baan er niet tussen? Houd de website dan in de gaten.

Bekijk hier de vacatures

Over A’DAM Onderwijs

A’DAM Onderwijs is onderdeel van de scholen binnen het openbaar onderwijs van Amsterdam en verantwoordelijk voor het invullen van alle tijdelijke en vaste opdrachten. Hierdoor hebben wij altijd veel en interessante vacatures beschikbaar. Onze locaties liggen door heel Amsterdam, wat ons aanbod divers maakt. Door je aan te sluiten bij A’DAM Onderwijs ben je verzekerd van afwisselend werk met de zekerheid van een aanstelling volgens de onderwijs CAO.

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A'DAM Onderwijs.

A’DAM Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.