Werken als vakleerkracht Gym

Ben jij die sportieveling die het leuk vindt om leerlingen te motiveren met sport- en bewegingsvormen? Zie jij jezelf als iemand die uitstekend verschillende oefeningen en spelvormen kan demonstreren? Word dan vakleerkracht Gym binnen het onderwijs van Amsterdam!

Wat doe je als vakleerkracht Gym?

Als vakleerkracht Gym richt je je op het motiveren en stimuleren van leerlingen in beweging, maar ook in een onderzoekende en zelfstandige leerhouding. Op basis van zelfontworpen lessen voorzien van een gevarieerd aanbod aan sport- en bewegingsvormen draag je bij aan de motorische ontwikkeling en sociale vaardigheden van de leerlingen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en bent flexibel in het kunnen aanpassen van lesstof naar de behoeften van leerlingen. Daarnaast ben je organisatorisch sterk wat van pas komt bij het opzetten van sportdagen en -toernooien. 

Wat heb je nodig?

Als vakleerkracht Gym ben je in het bezit van een ALO-diploma óf een Pabo-diploma met gymbevoegdheid. Ook heb je een BHV-diploma of je bent bereid deze te behalen. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Enthousiasme en actieve uitstraling
  • Flexibel
  • Kunnen differentiëren
  • Goed kunnen plannen en organiseren
  • Duidelijke visie op bewegingsonderwijs
  • Kennis van de leerlijnen en doelen bewegingsonderwijs

Beschikbare vacatures vakleerkracht Gym

Hier vind je alle openstaande vacatures. Staat jouw ideale baan er niet tussen? Houd de website dan in de gaten.

Bekijk hier de vacatures

Over A’DAM Onderwijs

A’DAM Onderwijs is onderdeel van de scholen binnen het openbaar onderwijs van Amsterdam en verantwoordelijk voor het invullen van alle tijdelijke en vaste opdrachten. Hierdoor hebben wij altijd veel en interessante vacatures beschikbaar. Onze locaties liggen door heel Amsterdam, wat ons aanbod divers maakt. Door je aan te sluiten bij A’DAM Onderwijs ben je verzekerd van afwisselend werk met de zekerheid van een aanstelling volgens de onderwijs CAO.

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A'DAM Onderwijs.

A’DAM Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.