Aan de slag via A’DAM Onderwijs

Ben jij op zoek naar een baan in het onderwijs in Amsterdam, maar ben jij er nog niet uit welke school of groep bij jou past? Met A’DAM Onderwijs krijg je de kans om kennis te maken met het onderwijs in onze hoofdstad. En je kan alle kanten op. Of het nu gaat om vast werk of flexibel werk, A’DAM Onderwijs heeft de vacatures die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Vast werk

Wil je aan de slag als vervanger of leerkracht met de zekerheid van vast werk? Dat kan! A’DAM Onderwijs bied je de mogelijk om als vaste vervanger aan het werk te gaan bij een van onze besturen. Of je kiest ervoor om gewoon op één school te werken. Aan jou de keuze!

Vast werk

Flexibel werk

Wil je aan de slag binnen het onderwijs van Amsterdam en hecht je veel waarde aan flexibiliteit en vrijheid? Dan is flexibel werk via A’DAM Onderwijs echt iets voor jou. Je beheert je eigen agenda en je bepaalt zelf hoeveel en waar je wilt werken. 

Flexibel werk

Pabo student

Volg jij momenteel de Pabo en wil hij ervaring opdoen binnen het Amsterdamse onderwijs? Via A'DAM Onderwijs kan jij ter ondersteuning (onderwijsassistent of leraarondersteuner) aan de slag. Je beheert zelf je eigen agenda en je bepaalt zelf hoeveel en waar je wilt werken.

Pabo student

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A'DAM Onderwijs.

A’DAM Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.