Vast werk

Wil je aan de slag als vervanger of leerkracht met de zekerheid van vast werk? Dat kan! A’DAM Onderwijs bied je de mogelijk om als vaste vervanger aan het werk te gaan bij een van onze besturen. Of je kiest ervoor om gewoon op één school te werken. Aan jou de keuze.

Vast werk voor langere periodes

Je gaat aan het werk als vervanger voor een periode van minimaal vier weken. Dat heeft als voordeel dat je de school goed leert kennen en vice versa. Als volwaardig teamlid draai je mee in de onderwijsinstellingen en waar nodig neem je naast je lesgevende taken ook andere taken op je. Je salaris bestaat elke maand uit een vast bedrag volgens de CAO PO. 

Vast werk voor kortere periodes

Een korte periode kan variëren tussen 1 dag en ca. 6 weken. Flexibiliteit is daarom heel belangrijk. Je krijgt de kans om veel scholen van binnen te bekijken en te laten zien wat je in huis hebt. Als volwaardig teamlid draai je mee in de onderwijsinstellingen en waar nodig neem je naast je lesgevende taken ook andere taken op je. Je salaris bestaat elke maand uit een vast bedrag volgens de CAO PO.

Bekijk alle vacatures
 

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A'DAM Onderwijs.

A’DAM Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.