Werken als onderwijsassistent Amsterdam

Werken als onderwijsassistent in Amsterdam

Lijkt je leuk om de perfecte aanvulling te zijn voor een leerkracht? Heb je plezier in het enthousiasmeren en ondersteunen van leerlingen? Meld je dan aan als onderwijsassistent bij A’DAM Onderwijs en ga aan de slag binnen het prachtige onderwijs van Amsterdam!

Wat doe je als onderwijsassistent?

Als onderwijsassistent ondersteun je de leerkracht in het basisonderwijs bij het verrichten van onderwijsinhoudelijke taken. Zo begeleid je individuele leerlingen of kleine (sub)groepen binnen de klas. Je zorgt voor inspiratie, corrigeert waar nodig en assisteert bij het groepswerk. Daarnaast lever je een praktische/organisatorische bijdrage aan het klassenmanagement en signaleert en bespreekt bijzonderheden met de leerkracht.

Wat heb je nodig?

Als onderwijsassistent ben je in het bezit van een diploma mbo 4 Pedagogisch werk richting onderwijsassistent. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Vaktechnische kennis van didactische en pedagogische toepassingen in het basisonderwijs.
  • Bekendheid met groepsprocessen.
  • Vaardigheid in het omgaan met en corrigeren van gedrag van leerlingen.
  • Vaardigheid in het organiseren van groepjes in de klassensituatie.
  • Vaardigheid in het uitvoeren van praktische/organisatorische werkzaamheden.
  • Vaardigheid in het samenwerken met collega’s en ouders.
  • Enthousiasme en flexibiliteit.

Bekijk de vacatures!

 

Over A’DAM Onderwijs

A’DAM Onderwijs is als onderdeel van de Amsterdamse schoolbesturen verantwoordelijk voor het invullen van de invalverzoeken op de scholen. Wij zijn dus dagelijks op zoek naar leerkrachten en ander onderwijstalent die tijdelijk op een school kunnen invallen. Dit kan gaan om vervangingen voor korte, maar ook langere periodes.

A'DAM Onderwijs
beeldmerk

Meer informatie?

Wil je meer weten over beschikbare vacatures? Of ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en aangesloten schoolbesturen? Neem direct contact op met één van onze medewerkers en ontdek A’DAM Onderwijs.

Contact opnemen

Wij werken samen met:

logo