Openbaar primair onderwijs

Met maar liefst 110 aangesloten scholen voor basis, - speciaal basis en speciaal onderwijs vind je met A'DAM Onderwijs razendsnel een passende vacature!

Aan de slag als leerkracht

Vind je het leuk om voor de klas te staan en ben je gedreven om je kennis over te brengen op je leerlingen? A’DAM Onderwijs is op zoek naar professionele en gemotiveerde leerkrachten om het onderwijs in onze hoofdstad naar een hoger niveau te tillen.

Leerkracht

Werken als onderwijsassistent

Lijkt het je leuk om de perfecte aanvulling te zijn voor een leerkracht? Heb je plezier in het enthousiasmeren en ondersteunen van leerlingen? Meld je dan aan als onderwijsassistent bij A’DAM Onderwijs en ga aan de slag binnen het prachtige onderwijs van Amsterdam!

Onderwijsassistent

Word jij leraarondersteuner in Amsterdam?

Wil je een belangrijke rol spelen in het pedagogisch klimaat van leerlingen? En heb je oog voor hun sociale behoeften? Dan is de functie van leraarondersteuner een mooie match! Met A’DAM Onderwijs krijg jij de kans om aan de slag te gaan binnen het onderwijs van onze hoofdstad.

Leraarondersteuner

In beweging als vakleerkracht Gym

Ben jij die sportieveling die het leuk vindt om leerlingen te motiveren met sport- en bewegingsvormen? Zie jij jezelf als iemand die uitstekend verschillende oefeningen en spelvormen kan demonstreren? Word dan vakleerkracht Gym binnen het onderwijs van Amsterdam!

Vakleerkracht Gym

Overige functies

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over andere functies naast bovenstaande profielen die mogelijk zijn op een basisschool. De vraag naar kandidaten die gekwalificeerd zijn voor deze functies groeit steeds meer.

Overige functies

A’DAM Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.